POLITIKA Više

LJ. ĐURAŠKOVIĆ: DF SPREMAN ZA IZBORNU POBJEDU, PROGRAMOM DF-A ĆEMO ZAUSTAVITI ISELJAVANJE MLADIH i POBOLJŠATI PRAVA RADNIKA

Prej tvteuta15:25 29 Septembar 2016

Čelnici najveće crnogorske opozicione partije (Demokratski front) ne sumnjaju u izbornu pobjedu 16. oktobra.  Dr. Ljiljana Đurašković, kandidatkinja za poslanicu u Parlamentu  vjeruje da će građani Crne Gore prepoznati pravu političku opciju koja im nudi sigurnost i ekonomsku stabilnost.

„DF je kroz svoje dugogodišnje djelovanje pokazao i dokazao da je spreman za izbornu pobjedu. Naša vizija modernog i naprednog društva data je kroz programska rješenja fronta – „Da radi Crna Gora“. To su mjere za izlazak iz duboke krize u kojoj se nalaze Ulcinj i Crna Gora“, navodi Đuraškovićeva.

Poslanica DF-a takođe tvrdi da će politički program Demokratskog fronta obezbijediti ekonomski razvoj i prosperitet svojim građanima.

„Obuhvatili smo sve aspekte života – ekonomsku i socijalnu politiku, prema porodici i penzionerima. Posebno naglašavamo program prema radnicima, ženama, licima sa invaliditetom i mladim ljudima. Mladim ljudima nudimo beskamatni preduzetnički kredit sa grejs periodom od dvije do pet godina da bi zaustavili njihovo iseljavanje“, zaključuje Đuraškovićeva.

  • 1

    Radio