Politikë Më shumë

LIGJI MBI TË MIRAT DETARE

Prej tvteuta11:44, 21 Gusht 2015

Partia Popullore Socialiste do të përgatisë Propozimligjin për të mirat detare, i cili do të bazohet në përvojat më të mira të Bashkimit Evropian,ka deklaruar kryetari I Këshillit komunal të kësaj partie të Ulqinit,Andria Qetkoviq.Sipas tij, kjo e drejtë me propozimin e qeverisë të këtij akti ligjor i cili është tërhequr nga procedura kuvendore është vënë në pikëpyetje. PSP siç ka shtuar ai, konsideron se është më se e domosdoshme që ky akt ligjor të aprovohet në mbledhjen e parë të rregullt kuvendore të vjeshtës.Duhet, pra të arrihet kompromis, por jo kompromis për shkak të kompromisit dhe asesi në dëm të cilësisë së ligjit, ka porositur Qetkoviq.

  • 1

    Radio