Sociale Më shumë

Ligji i ri për komunikacion: 4 goma të detyrueshme dimërore

Prej tvteuta09:49, 8 Dhjetor 2018

Sipas ligjit të ri për komunikacion i cili po përgatitet të dalë para deputetëve të Kuvendit të Malit të Zi, pronarët e automjeteve do të përballen me shpenzime të reja në periudhën dimërore. Ligji do të parashikojë që në periudhën prej 15 nëntorit e deri me 1 prill, çdo automjet në qarkullim duhet të jetë i pajisur me 4 goma dimërore, nga dy që ishte rasti tani.

Po ashtu ky ligj synon të përmirsojë disa paqartësi në sferën e sigurisë në komunikacion, që deri tani kanë krijuar boshlleqe juridike, si dhe gjoba më adekuate që do të çojnë drejt parandalimit të aksidentevedhe jo represionit ndaj drejtuesve të automjeteve.

 

  • 1

    Radio