Sociale Më shumë

Lidhja e shkrimtarëve dhe artistëve “Pegasi” shpall krijuesit më kreativ në Mal të Zi

Prej tvteuta10:26, 14 Mars 2016

Lidhja Ndёrkombёtare e Poetёve, Shkrimtarёve dhe Artistёve “Pegasi” shpalli krijuesit më kreativё shqiptarё nё Mal tё Zi pёr vitin 2015.

Ato janë: Ibrahim Berjashi – Poet i vitit,  Hatixhe Nelaj – Gazetarja e vitit, Ali Daci – Aktivisti kulturor i vitit,  Ismet Karamanaga – Mbrojtёs i vlerave autoktone shqiptare,  Flutur Mustafa – Poetja e re e vitit,  Ndarja e Titujve tё Lartё Pegasianё do tё bёhet nё mёnyrё ceremoniale nё datë. 27 mars, ora 19:00 nё Tiranё.

  • 1

    Radio