Sociale Më shumë

Liçensohet kopshti Arushi Pu

Prej tvteuta15:43, 10 Nëntor 2015

Kopshti i fëmijëve Arushi Pu, apo siç e njohin të gjithë Vini Pu, është hapur në vitin 2007-2008 dhe punon me fëmijë nga mosha 2 deri në moshën 6 vjeçare. Ky është kopshti i parë privat në Mal të Zi në gjuhën shqipe i cili është i liçensuar. Sipas fjalëve të drejtoreshës Lindita Lika, kjo është një arritje e madhe sepse është vlerësim nga Ministria e arsimit.

Gjatë punës me fëmijë kopshti Arushi Pu përdor programe të ndryshme për avancimin e tyre.

Të punoshë çdo ditë me më të vegjëlit, thotë drejtoresha e kopshtit e cila njëheri është edhe psikologe e fëmijëve, është sfidë pasi tashmë ato janë si pjesë e jetës.

  • 1

    Radio