Aktuale Më shumë

Libra edukues dhe argëtues për fëmijë (VIDEO)

Prej tvteuta13:06, 29 Maj 2023

Linda Duraku Muçolli ka publikuar 8 libra për fëmijë të cilat janë të karakterit edukativ dhe argëtues. Librat janë titulluar në bazë sipas aktiviteteve të cilat i përmbanë, siç janë: kafshët e egra dhe insektet, kafshët shtëpiake dhe shpezët, kafshët e ujit dhe zvarranikët, stinët e vitit, pemë dhe perime, pjesët e jashtme dhe të mbrendëshme të trupit, transporti rrugor, ajror dhe ujor, si dhe profesionet.

Autorja e librave e ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” tregoj se ka nisur në mënyrë spontane të zhvilloj aktivitete me fëmijët e vet, duke krijuar lojëra dhe pyetësor të ndryshëm. Linda, poashtu thotë që aktivitete kanë ngjallur interesim tek fëmijët, por jo vetëm.

  • 1

    Radio