Politikë Më shumë

LËVIZJA “RIZISTO ” MUND TE BËHET OJQ

Prej tvteuta15:18, 20 Qershor 2019

Udhëheqësi i Lëvizjes “Rezisto” Xhemal Peroviq tha për gazetën  Dan se kohën e fundit  ka ardhur deri tek bllokimi I punës në këtë lëvizje për shkak të problemeve organizative dhe të metave e  dobësive  e tjera, por ata janë në rrugën e duhur për të kapërcyer të gjitha.

Ai njoftoi se së shpejti do të organizoje asamblenë themeluese të lëvizjes. Siç tha ai, ekziston një mundësi e madhe që lëvizja “Rezisto ” të bëhet Organizatë Joqeveritare.

“Lëvizja” Rezisto  “do të jetë një organizatë e fortë me një organizim  efikas, por do të jetë e hapur për të gjithë , në parimet antikoverte.

Ne do të kemi një Këshilli të etikës. Do të jemi  një barrierë e  fortë ndaj korrupsionit, grabitjeve dhe të gjitha dukurive negative  që në 30 vitet e fundit I ka vendosur kjo qeveri. Së shpejti do të organizohet asambleja themeluese, “tha Peroviq. Ai theksoi se në Mal të Zi protestat civile  nuk kanë alternativë dhe se nuk do të ketë ndërprerje të protestës.

  • 1

    Radio