Sociale Më shumë

Lëvizja Qytetare “Perspektiva” uron festën e 28 nëntorit – Ditën e Flamurit

Prej tvteuta14:18, 28 Nëntor 2022

Në emër të Lëvizjes Qytetare Perspektiva dhe në emrin tim personal ju uron festën e 28 nëntorit-Ditës së Flamurit të gjithë shqiptarëve kudo në botë.

Uroj që kjo festë e madhe kombëtare të ju sjellë shëndet e begati familjare.

Dëshiroj që festat kombëtare të na gjejnë të bashkuar duke kujtuar të parët tanë që luftuan për liri e Pavarësi, kurse neve na lan amanet të ruajmë vlerat dhe traditat tona kombëtare.

Gëzuar dhe për shumë mot!
Kryetari,
Amir Hollaj

  • 1

    Radio