Sociale Më shumë

Lekiq: Mali i Zi Pozitiv nuk mund të jetë në grupin opozitar

Prej tvteuta10:11, 8 Shkurt 2016

Lideri i Demos-it Miodrag Lekiq , ka deklaruar se Mali i Zi Pozitiv nuk mund të jetë pjesë e grupit opozitar, dhe nëse kjo ndodh, atëherë Demos do të dalë nga bisedimet.

Lekiq shtoi se një parti politike e cila i jep përkrahjen qeverisë nuk mund të quhet pjesë e opozitës. Ai tha se grupi negociues i përbërë nga URA, Demos, PSP dhe PSD, mund të zgjerohet në të ardhmen nëse Fronti Demokratik dhe Demokratët vendosin të marrin pjesë.

  • 1

    Radio