Sociale Më shumë

LD në MZ: Mesazh ngushëllimi për rastin tragjik në Maqedoninë e Veriut

Prej tvteuta09:29, 15 Shkurt 2019

I nderuar, Kryetar i Parlamentit, zotëri Talat Xhaferi,

 

Me trishtim, kemi ndjekur lajmin e hidhur, me rastin e aksidentit të ndodhur në Gostivar, më 13.02.2019, ku autobusi humbi kontrolin dhe u rrokullis, e për pasojë shkaktoi viktima me bilans tragjik, ku humbën jetën 14 persona.

 

Në këto momente të rënda, gjithë opinioni shqiptarë në Mal të Zi, është i tronditur dhe ndjen dhembje të thellë për humbjen e jetës së 14 personave. Kjo është një humbje, e pakompensueshme, për familjarët e viktimave dhe shoqërisë në tërësi, andaj në emër të Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, në emër të Kryetarit të nderit, zotëri Mehmet Bardhit dhe në emrin tim personal, pranoni ngushllimet më të thella, për viktimat e kësaj ngjarje tragjike, dhe Ju lutëm që ngushllimet tona t’ju prëcjellni familjarëve të viktimave.

 

Të lënduarëve u uroj shërim të shpejtë, e të kthehen sa më parë në shtëpitë e veta.

 

 

Me pikëllim dhe respekt ndaj viktimave,

 

 

KRYETARI,

Saubih Mehmeti

  • 1

    Radio