SPORT Više

Latković: „Entuzijazam je mnogo veći, idemo da se borimo“

Prej tvteuta12:30 23 Novembar 2021

Vikend za nama kadetima Košarkšakog kluba „Ulcinj“ donio je dvije važne pobjede na domaćem terenu. U subotu su deklasirali ekipu „Teodoa“ iz Tivta i to sa 50 poena razlike, dok ih je ipak teži meč očekivao već sjutradan.  U izuzetno napetom meču u sali gimnazije naši košarkaši uspjeli su da savladaju jaku ekipu „Antivarija“, i zabilježe još jednu važnu pobjedu, rezultatom 61-53. Trener Milan Latković nije krio zadovoljstvo zbog ovakvog izdanja  njegovih izabranika.

„Dvije fenomalne utakmice, vidim da su momci zaista oduševljeni, pogotovo posle pobjede nad Antivarijem iz Bara, sada je entuzijazam mnogo veći, bore se u mnogo većem žaru nego ranije, nadam se da će se tako i nastaviti dalje“, kaže Latković.

Naši košarkaši imaju velike aspiracije i svjesni su da  mogu da naprave puno toga. Latković je najavio da ih jak meč očekuje ovog vikenda, protiv ekipe Probasketa iz Tivta, ali vjeruje u snagu i spremnost momaka.

„Sad za sad smo treći, Probasket je jaka ekipa, bilo bi dobro da tu izvučemo pozitivni skor , idemo da se borimo, tri najbolje ekipe idu dalje, za sada je dobro, vidjećemo kako ćemo proći ovaj drugi krug“, ocjenjuje Latković.

S. Vukčević

 

  • 1

    Radio