TURIZAM @sr Više

Lansirana turistička kampanja „Ulcinj – svijet u malom”

Prej tvteuta18:26 2 Jul 2020

Lansirana turistička kampanja „Ulcinj – svijet u malom”: Prva lokalna

destinacija koja kreativnim pristupom promoviše ljetovanje na našem primorju

Opština Ulcinj i Turistička organizacija Ulcinja danas su zvanično pokrenuli regionalnu turističku kampanju pod sloganom – „Ulcinj – svijet u malom“.

Predsjednik Opštine Ulcinj Loro Nrekić tim povodom kazao je da je ovo prva lokalna destinacija koja ozbiljnim i kreativnim pristupom promoviše sve benefite ljetovanja na našem primorju – konkretno u Ulcinju.

„Ne treba posebno napominjati da kao primorska opština raspolažemo izuzetno diversifikovanom ponudom i svjesni smo da možda nikada kao sada nijesmo to predstavili u punom kapacitetu. Zato će upravo ovom kampanjom akcenat biti stavljen na sve one segmente koji u najširem smislu afirmišu slogan – Svijet u malom, koji ujedno naglašava veliko i prirodno i društveno bogatstvo Ulcinja“, kazao je predsjednik Nrekić.

Naglasio je da je cilj kampanje da se produbi kontakt sa domaćim turistima, ali i da se inspirišu regionalni gosti da se prisjete prethodnih putovanja u Ulcinj i ponovo ga izaberu kao idealnu destinaciju za ljetovanje.

„Država je otvorila granice za turiste i pripremila niza programa i akcija čiji je cilj podrška nacionalnim turističkim kapacitetima u pravcu kvalitetnog organizovanja ljetnje turističke sezone. Shodno tome, svjesni da je ovo vrlo težak i izazovan period za sve nas i da će ova sezona biti daleko od idealne, upravo kampanjom „Ulcinj – svijet u malom“ najbolje pokazujemo kako zajedničkim snagama nešto negativno možemo pretvoriti u pozitivno“, poručio je Nrekić.

Ulcinj, kao primorska opština koja raspolaže izuzetno raznovrsnom ponudom, ovom kampanjom akcentovaće sve one djelove ulcinjskog kraja kojima se manje poklanjala pažnja – Pinješ, Šasko jezero, Briska gora… Takođe, kampanja ističe i sva ona iskustva po kojima je Ulcinj oduvijek bio poznat – kite surfing na Velikoj plaži, Stari grad sa bogatom nematerijalnom baštinom, ali i raskoš multikulturalne sredine. Upravo sloganom „Ulcinj – svijet u malom” biće podcrtan potencijal ovog grada kao savremene crnogorske turističke destinacije.

Sve to afirmiše i TV spot koji će, kao glavni nosilac ovogodišnje turističke kampanje, ponovo otkriti Ulcinj svima koji mu se vraćaju, ali i onima koji su na njega možda i zaboravili.

Video materijal kampanje „Ulcinj – svijet u malom“ na crnogorskom i albanskom jeziku, kao i prateće vizuale, možete preuzeti na sljedećim linkovima:

TVC:

https://drive.google.com/drive/folders/177pnLXU4cVFSWJFWU17ct8QB9hQPSer_?usp=sharing

Vizuali:

https://drive.google.com/drive/folders/15I_PseNXKVLQHSmoGR3bHyfs7VWeSI8x?usp=sharing

  • 1

    Radio