POLITIKA Više

Lamežević: Nećemo ući u koaliciju sa onima koji ne dijele naše stavove

Prej tvteuta21:54 20 Septembar 2016

Na nastupajućim parlamentarnim izborima Pozitivna Crna Gora nastupiće samostalno, a slogan njihove kampanje glasi : „Pozitivna Crna Gora Darko Pajović-  Jer volim Crnu Goru“.  Ova partija predala je u ponedjeljak, 19.septembra izbornu listu za parlamentarne izbore 16. oktobra. Predsjednik opštinskog odbora Fuad Lamežević kazao je u razgovoru za TV Teuta da je od ukupnog broja troje članova Pozitivne iz Ulcinja. U odnosu na prethodne izbore na njihovoj listi našlo se više mladih, pripadnika manjina ali i žena.

Lamežević je naveo i da će njihova kampanja biti pozitivna kao i da će se fokusirati na probleme građana počevši od nezaposlenosti, poljoprivrednog razvoja ali i pristupanju Crne Gore u Evropsku Uniju i NATO alijansu.  Što se tiče eventualnih postizbornih  koalicija, Pozitivna Crna Gora je nakon izbora otvorena za svaku vrstu saradnje sa onima koji dijele njihove stavove i mišljenja.

“Pozitivna Crna Gora voljna je da stupi u eventualnu postizbornu koaliciju sa onima koji dijele naše vrijednosti, koji cijene evropske standarde i vide Crnu Goru u NATO alijansi, to jeste svim onima koji rade za dobrobit Crne Gore. Svi oni koji to ne čine ne mogu ni biti naši partneri”, navodi Lamežević.

Pozitivna Crna Gora započela je svoju izbornu kampanju izbornom konvencijom u Baru, dok će se u Ulcinju održati 23. septembra u 19.00h u velikoj sali Opštine Ulcinj.

  • 1

    Radio