Aktuale Më shumë

Lajmërim i ndërmarrjes “Ujësjellës-kanalizime”: Për shkak të punimeve, në disa pjesë uji mund të jetë i turbullt

Prej tvteuta14:24, 31 Maj 2023

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se për shkakë të
punimeve ne rrjetin kryesor të ujësjellesit, dhe vendosjes së pompës se
re në rrjetin e ujësjellësit ekziston mundësia që në disa pjesë të
qytetit të vij deri te turbullimi i ujit.
Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet
Faleminderit për mirëkuptim,

“Ujësjellës-kanalizime”

  • 1

    Radio