Politikë Më shumë

KY NUK ËSHTË HAP PËRPARA

Prej tvteuta14:46, 9 Korrik 2015

Rreth nënshkrimit të Aneksmarrëveshjes së koalicionit midis liderit të Partisë Demokratike të Socialistëve, Millo Gjukanoviq dhe kryetarit të Forcës së Re Demokratike, Nazif Cungu kanë reaguar politikanët shqiptarë në Malin e Zi.Në këtë ndërlidhje, kryetari i Lidhjes Demokratike në Malin e Zi,Mehmet Bardhi,citohet t I ketë thënë të përditshmes Dan të Podgoricës se “Aneksi numër 2 i Marrëveshjes së koalicionit të cilin e nënshkruan ditën e mërkurë drejtuesit e PDS-së dhe Forcës në Podgoricë, nuk është në interes të të gjithë shqiptarëve në Malin e Zi”

Sipas Bardhit,kryetari i Këshillit Kombëtar tëShqiptarëve,Genci Nimanbegu duhej të sinkronizonte aktivitetet në mënyrë që ky dokument të ishte i pranueshëm për të gjithë pjesëtarët e popullit shqiptar, e jo vetëm për një parti.

  • 1

    Radio