Aktuale Më shumë

Kuvendi Komunal: Pika më rendësi në mbledhjen e ardhshme

Prej tvteuta09:22, 28 Janar 2016

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit Komunal këshilltarët do të kenë para vetes një numër pikash me mjaft rëndësi për qytetin.

Në rend të ditës pritet të jenë 10 pika, ku bien në sy propozim vendimi për dhënien e pëlqimit për emërimin e kryeadministratorit të Komunës, ndryshimet dhe plotësimet e planeve urbanistike në zonat e Pinjeshit, Limanit, Kodrave etj, si dhe propozime vendimi për tatimin në patundshmëri.

Data e mbajtjes së mbledhjes akoma nuk është caktuar, çka pritët të bëhet në kolegjiumin e Kuvendit.

  • 1

    Radio