Sociale Më shumë

Kushtet e ndërtimit

Prej tvteuta13:26, 20 Shkurt 2015

aqua parkJanë  dhenë kushtet e ndërtimit te parkut ujor në Shtoj, edhe kjo shenon një hap më afër realizimit. Siç merret vesh, Sekretariati komunal për urbanizëm dhe rregullim hapësinor ka dhënë kushtet urbanistike-teknike për atë objekt.

Në ditët e ardhshme do të përfundojë projekti për akva parkun, ndërsa menjëherë do të nisin hulumtimet gjeoteknike të terrenit.Pritet që kjo procedurë të kryhet deri në fund të marsit, kur duhet të fillojnë punimet për ndërtimin dhe montimin e objekteve qendrore.

  • 1

    Radio