Sociale Më shumë

Kurti : do të ndihmojmë me ushqim dhe medikamente

Prej tvteuta13:45, 1 Prill 2020

Kryetari i shoqatës Biznis Klub Ana e Malit Kabil Kurti, tha për Televizionin Teuta se pesë shoqatat afariste do të ndihmojnë familjet në nevojë jo vetëm me ushqime por edhe me medikamete. Kurti tha se duke përcjellur vendimet që sjell Qeveria e Malit të Zi në masat mbrojtëse kundër Covid 19 ata patjetër që i rrespektojnë masat edhe si individë por edhe si afaristë, por duhet të ketë përpjekje edhe për ruajtjen e fuqisë puntore dhe të gjithë së bashku të dalin nga kriza. Të gjitha iniciativat për ndihma do të realizohem në bashkëpunim me Shtabin për emergjenca të Komunës së Ulqinit , tha Kurti.

  • 1

    Radio