Rajoni/Bota Më shumë

KTHIMI I REFUGJATËVE

Prej tvteuta12:52, 27 Korrik 2015

Edhe pse nuk kanë rënë dakord për rishpërndarjen e 40 000 emigrantëve mes shteteve anëtare, pritet që Bashkimi Evropian të vendosë sot që azilantët shqiptarë dhe të tjerët nga Ballkani perëndimor të kthehen me procedurë të përshpejtuar në vendet e origjinës.

Gjatë mbledhjes së para një jave të ministrave të Brendshëm të shteteve të unionit u diskutua edhe për një listë të vendeve të sigurta të origjinës, ku me shumë gjasë janë futur edhe Shqipëria dhe Kosova.

  • 1

    Radio