Aktuale Më shumë

KSHZ: Dorëzimi i listave për zgjedhjet lokale deri më 27 shtator

Prej tvteuta09:41, 13 Maj 2022

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) dje ka nxjerrë një udhëzim lidhur me zgjedhjet lokale të planifikuara për më 23 tetor, ku thuhet se listat zgjedhore në Budva, Tivat, Pluzhine dhe Zhabljak mund të dorëzohen vetëm më 27 shtator, ndërsa në komunat e tjera mund të dorëzohen më së voni deri në atë datë.

Ata sqaruan se për vazhdimin e zbatimit të aktiviteteve të mbetura zgjedhore, komisionet komunale zgjedhore janë të obliguara që deri në mesnatën e nesërme të bëjnë ndryshime në kalendarin e të gjitha afateve për zhvillimin e aktiviteteve zgjedhore në përputhje me datën e re të zgjedhjeve.

  • 1

    Radio