Sociale Më shumë

Kryqi i Kuq i Malit të Zi hap xhiro-llogari për të ndihmuar Shqipërinë

Prej tvteuta14:57, 28 Nëntor 2019

Kryqi i Kuq i Mali të Zi ka hapur xhiro-llogari në të cilin të gjithë të interesuarit mund të bëjnë pagesën e mjeteve për të ndihmuar familjet e goditura nga tërmeti në Shqipëri me dedikimin, “ndihmë për banorët e Shqipërisë”.  Numrin e xhirollogarisë mund ta shihni në ekran, ose mund ta gjeni në portalin e Televizionit Teuta. Nga ky insitucion thonë se mjetet e grumbulluara do të shkojnë në adresë të Kryqit të Kuq shqiptar, i cili prej fillimi të situatës gjendet në terren dhe po bën shpërndarjen e ndihmave.

  • 1

    Radio