Opinion Më shumë

Kryetari Nrekiq uron festën e Vitit të Ri

Prej tvteuta10:39, 1 Janar 2021

Të dashur qytetarë të Ulqinit !

Në vigjilje të Vitit të Ri 2020, vit  të vështirë për shkak të Coronavirusit ju dërgoj, urimet më të ngrohta  për Vitin e RI 2021!

Në, këtë natë , me shumë respekt mendja më shkon  tek  qytetarët tanë  të cilët u  ndanë  prej nesh  si pasojë e Coronavirusit , duke na lënë kujtimin e bukur dhe të paharruar .

Një urim, shkon për  të moshuarit , njerëzit në nevojë , të sëmurët  të cilëve i dëshirojmë  një vit më të lumtur, një jetë më të qetë dhe një mirëqenie.

Për të gjitha familjet  uroj më shumë dashuri, më shumë durim për të ndërtuar një vit  më të begatë!

Gëzuar !

  • 1

    Radio