Sociale Më shumë

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, Ilir Çapuni, uron Krishtlindjet 

Prej tvteuta16:19, 25 Dhjetor 2018

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me rastin e Krishtlindjes Katolike 

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ilir Çapuni, me rastin e Krishtlindjes, iu drejtua qytetarëve me këtë urim të rastit: 

“Në netët e bardha hëna ndriçon qytetin, malin, detin dhe fushën; ndriçohet udha dhe vlerësohet fjala. Me fjalë merremi vesh, atë e mbajmë dhe me atë urojmë! 

Urimet e përzemërta për qytetarët tanë që festojnë këto ditë kudoqofshin ata! E bekuar qoftë mikpritja, kujtesa dhe vizita dhe të lumtur qofshim gjithmonë të gjithë së bashku!”

  • 1

    Radio