Sociale Më shumë

Kryetari i Kuvendit, Ilir Çapuni, vizitoi zonat e përmbytura

Prej tvteuta18:54, 12 Shkurt 2021

Situata problematike ende vazhdon në zonën e Lisna-Bores si pasojë e reshjeve të dendura të shiut dhe fryrjes së lumit Buna.

Kjo zone është goditur mesatarisht thuajse cdo vit nga përmbytjet, si pasojë e afersisë gjeografike me lumin Buna, dhe reshjeve të mëadha në periudhat nëntor-mars, kur edhe  bien rreth 80-85% e sasisë vjetore. Kryetari i Kuvendit te Ulqinit  z. Ilir Capuni, iu bashkua ekipit tonë për të vrojtuar situaten në  këto zona dhe sipas mundësisë të planifikohet ndonjë veprim

z.Capuni u njoftua me telashet e banoreve te kesaj zone se Anes t’Malit dhe njoftoi se  jane ne partneritet me UNDP-in ,per  nje projekt I cili ka te bej me  planifikimin e argjenaturave ne  keto zona te rrezikuara .

  • 1

    Radio