Politikë Më shumë

Kryetari i Kuvendit Dr Ilir Capuni uron Vitin e Ri

Prej tvteuta13:06, 2 Janar 2019

Bashkëvendas të nderuar kudo që ndodheni,
Jemi në ditën e fundit të këtij viti. Ka qenë vit i rëndë, me ngjarje të papritura e të zymta.
Disave nga ju u djeg ullishta kurse të gjithëve neve na dogji zemra. Ulliri dhe njeriu rrëzohen, por gjithmonë ngriten lart dhe qesin filiza të reja.
Na gëzoi Inva Mula, sukseset e Rrezart Cungut, Skender Katanës dhe të gjithë sportistëve tanë. Mos ta harrojmë edhe diplomimin e Edina Mustafiqit, diplomë kjo që hap një kapitull të ri në jetën kulturore në vend. Të ndjekim shembujt e zemërgjërëve tanë të njohur si Millanka Stijoviq dhe bujarëve të tjerë që veprat e mira i bëjnë në fshehtësi.
Ulqini është qytet flori dhe jam i lumtur që jam përsëri në gjirin e tij.
Në 365 ditët e ardhshme, paçi së paku po aq gëzime e suksese!

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit
Dr Ilir Çapuni

  • 1

    Radio