Kulturë Më shumë

Kryetari Gjeka uron 8 marsin

Prej tvteuta01:19, 8 Mars 2015

Kryetari i Komunës  së Ulqinit   Fatmir Gjeka   uron   të  gjitha  gratë, nënat , motrat dhe  vajzat  me rastin e  Festës së  tyre ,8 marsit nëpërmjet  një mesazhi  në  të    cilin   theksohet. Në   këtë ditë  të shënuar  dëshiroj   të përcjell  urimet   më të  përzemërta  për të gjitha  gratë, nënat e motrat   për festën e  tyre. Nderim  për  kontributin  Tuaj  të  gjithanshëm e të vazhdueshëm. Në emrin tim  dhe  në emër të  Komunës së  Ulqinit , dua  tua  uroj Festën e  tetë  marsit dhe   të riafirmoj, përkushtimet   dhe  vizionin   tonë   për  avancimin e  barazise   gjinore.

  • 1

    Radio