Sociale Më shumë

Kryetari Gjeka ne vizite te fëmijët me aftësi të kufizuara(video)

Prej tvteuta22:50, 4 Janar 2015

 

Fëmijët me aftësi të kufizuara të qendrës ditore „Sirena“ dhe shoqatës të prindërve „E drejta për jetë“  u vizituan nga  kryetari i komunës  së Ulqinit Fatmir Gjeka  në prag të festës së Vitit të Ri 2015.

Urimin e parë të festave kryetari Gjeka ja dedikojë pikërisht këtyre fëmijëve, duke ju falënderuar në pritjen e ngrohtë,njëkohësisht ai uroi të gjithëve shëndet dhe lumturi në jetë.

  • 1

    Radio