Sociale Më shumë

Kryetari Cungu: Mesazh urimi për Gjonlleshaj me rastin e emërimit

Prej tvteuta10:04, 6 Prill 2016

Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu i  ka  dërguar një  mesazh  urimi  Dom Rrok Gjonlleshaj  me rastin e emrimit të  tij  Arqipeshkv i Dioqezës  së Tivarit. Në mesazh  ndër të  tjera  thuhet:

“Me kënaqësi  morëm  lajmin  për  emrimin Tuaj në krye të Dioqezës së Tivarit. Emrimi Juaj është fryt i  vlerësimit dhe rrolit tuaj  në shërbim  të fesë.

Në emër të qytetarëve   të Ulqinit dhe  në  emrin tim personal ju uroj  shumë suksese  dhe shërbesa të mëdha për besimtarët dhe kombin. Sinqerisht i Juaji”

Kryetari,

Nazif Cungu 

  • 1

    Radio