Politikë Më shumë

KRIVOKAPIQ: QEVERIA TEKNIKE ZGJIDHJA ME E MIRE

Prej tvteuta09:53, 23 Mars 2019

Qevetia teknike, është modeli më I përshtatshëm përkrizën nëpër të cilën pokalon Mali I Zi, kështu ëeshtë kumtuar nga Partia Socialdemokrate, pas takimit te liderit Ranko Krivokapiq me zyrtarë të lartë në Berlin.  Sic është kumtuar nga kjo parti, Krivokapiq ka pasur takime ne Bundestag, ne kabinetin e kancelares Merkel, Ministrine e puneve te jashtme dhe ne partine Socialdemokrate te Gjermanisë.  Ai I ka njoftuar bashkëbiseduesit me situatën politike në Mal të Zi, me protestat dhe kërrkesat e qytetarëve dhe opozitës, që vetëm me anë të qeverisë teknike mund të zgjidhet kriza e krijuar.

  • 1

    Radio