Ekonomi Më shumë

KRIPORJA TË MENAXHOHET NGA KOMUNA

Prej tvteuta09:18, 20 Gusht 2015

Këshilltari I Forcës së re demokratike në Kuvendin e Ulqinit, Sabri Salaj, mendon se dhënia në mënaxhim e Kriporës, Parkut Kombëtare dëshmon edhe njëherë se Komuna e Ulqinit, më ndërmarrjet e veta është thjesht spektatore në këto procese nëpër të cilët po kalon menaxhimi i aseteve kombëtare dhe qytetare të Komunës së Ulqinit.
Senzibilizimi i çeshtjes së Kriporës nga shoqëritë civile , organizatat joqeveritare dhe lobimit të disa përfaqësive diplomatike në Mal të Zi, Kriporja propozohet që të mbesë zonë e mbrojtur më qëllim që të jetë në funksion të turizmit si dhe të ruhet nga betonizimi dhe devastimi i saj .

  • 1

    Radio