Kulturë Më shumë

Krijuesit nga Ulqini në Vlorë

Prej tvteuta14:59, 6 Mars 2019

K

Me datën 9 mars në qytetin jugor të Shqipërisë, në Vlorë, do të organizohet një manifestim i krijuesve nga Ulqini. Ky manifestim do të mbahet në bibliotekën “Shefqet Musaraj” dhe në të do të marrin pjesë krijuesit si dr. Haxhi Shabani, Ali Bardhi, Edita Nimanbegu, Gani Karamanaga, Gazmend Çitaku dhe Zyvdi Hoxhiq Berisha. Ky manifestim organizohet nga Bashkimi i krijuesve shqiptar në Mal të Zi me përkrahjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

  • 1

    Radio