SliderMN Više

Krenulo asfaltiranje ulice ka Maloj plaži, uskoro novi asfalt za još gradskih ulica

Prej tvteuta13:32 21 Februar 2023

Nakon asfaltiranja bulevara Teuta i ulice 28. decembra, danas je mehanizacija barske firme „Putevi Bar“ stigla na „ploču“, tačnije, danas se krenulo sa asfaltiranjem ulice ka Maloj plaži (ulica Hafiz Ali Ulćinaku do ulice Ulcinjskih moreplovaca). Sekretar za investicije Opštine Ulcinj Minir Karamanaga potvrdio je za Televiziju Teuta da će radovi biti završeni u kratkom roku, te i da je vrijednost radova, koji se izvode u sklopu prethodnih faza asfaltiranja, 30 hiljada eura.

„Radovi će trajati svega tri do četiri dana, smatrali smo da je taj dio jedan od najfrekventnijih i neophodno je bilo asfaltiranje. Sada u smo u fazi raspisivanja drugog tendera u vrijednosti od oko 400 hiljada eura, sekretarijat za investicije pravi premjer i preračun za asfaltiranje ulica u užem dijelu grada, i vjerujem da će nakon ovoga biti saniran veći broj ulica u Ulcinju, na radost svih građana i turista, i da će to umnogome uljepšati sliku našeg grada“, kazao je Karamanaga.

Podsjećamo, krajem ljeta, predstavnici Uprave za kapitalne projekte i Opštine Ulcinj potpisali su ugovor o realizaciji projekata izgradnje lokalne infrastrukture, ukupne vrijednosti 410 hiljada eura, a najavljena je i podrška za buduće kapitalne investicije u Ulcinju.

  • 1

    Radio