SPORT Više

Krajem juna jubilarni turnir „Trofej Miljana Miljanića“ i susreti sportskih novinara

Prej tvteuta15:22 18 Maj 2022

Od 22. do 26. juna održaće se deseti jubilarni fudbalski turnir „Trofej Miljana Miljanića“ za godišta djece rođene 2010., 2011., 2012., 2013. i mlađi, gdje se očekuju učesnici iz Crne Gore i regiona.

„Zadovoljstvu i radosti domaćinima nema kraja i pored velikog odricanja, ulaganja i rada i zato su odlučili da ove godine organizuju veliko druženje kako bi svima iskazali poštovanje i zahvalnost za podršku“, navode iz fudbalskog centra „Caušević“.

„Velike zasluge za deceniju opstajanja ovog skromnog druženja idu na adresu Udruženja sportskih novinara Crne Gore sa kojima organizuju Susrete sportskih novinara Balkana, gdje će pored domaćina učestvovati i sportski novinari Srbije, Albanije, Bosne i  Hercegovine, Sjeverne Makedonije, a sve će se održati od 19. -21. juna. Delegaciju Makedonije predvodiće Vasil Tupurkovski bivši predsjednik Saveza omladine Jugoslavije, član Predsjedništva Jugoslavije, bivši predsjednik Košarkaškog saveza Jugoslavije gotovo trideset godina, i  predsjednik Makedonskog Olimpijskog komiteta“, navode organizatori.

Kako dodaju iz FC „Caušević“, tih dana će se održati i turnir u fudbalu navedenih učesnika kao i seminar na temu sportskog turizma u čijem radu će učestvovati i ministar sporta i mladih  Vasilije Lalošević ,predsjednik COK -a Dušan Simonović kao i predsjednik Udruženja sportskih novinara Veselin Drljević, kao  i član Dragan Klarić.

„Kao podrška ovom jubileju i predstojećoj zimskoj sportskoj sezoni svoj doprinos daće veterani FK „Budućnost“ i FK „Crvena Zvezda“, koje predvode legende Vojo Vukčević i Miloš Šestić. Ovo druženje će se održati na jesen na zadovoljstvo svih ljubitelja i prijatelja fudbalskog centra „Caušević“ i grada Ulcinja“, poručuju organizatori.

  • 1

    Radio