SPORT Više

Krajem juna fudbalski turnir „Miljana Miljanića“, promoteri Zoran Batrović i Fadilj Vokri

Prej tvteuta15:21 5 Jun 2018

Mladi fudbaleri iz Crne Gore i regiona okupiće se na terenima SC „Caušević“ u okviru održavanja turnira „Miljan Miljanić“. Turnir počinje u srijedu, 20. juna i trajaće četiri dana, a na njemu će učestvovati fudbaleri 2008., 2009., i 2010.godišta kao i 2006., a igraće se na malom i velikom fudbalskom terenu.

Organizator turnira Milorad Mišo Caušević kazao je da su posjetili brojne gradove zemlje, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Kosova i očekuju učešće djece, klubova i škola fudbala sa tih destinacija, uprkos organizovanju brojnih sličnih turnira u regionu.

„Činimo sve u okviru naših mogućnosti da okupimo i animiramo veliki broj klubova iz regiona i raduje nas što svake godine imamo sve veći broj učesnika. Rastemo iz godine u godinu na svim nivoima i prostora za bolju organizaciju ima uvjek“, kazao je Caušević.

On je dodao da imaju veliku želju da na turnir dovedu i nekog od proslavljenih igrača, kako bi se turnir i grad Ulcinj što bolje promovisali.

Prijatelji ove manifestacije su „Građa komerc“, Mesna industrija „Franca“, dok je pokrovitelj turnira Opština Ulcinj. Promoteri turnira „Milja Miljanić“ su Zoran Batrović i Fadilj Vokri.

  • 1

    Radio