Kulturë Më shumë

Kopshti “Arushi Poo” i përgaditur për festat e fund vitit 

Prej tvteuta11:43, 15 Dhjetor 2021

Dreitoresha  e kopshtit “Arushi Poo”Lindita Lika  per televizionin tone foli mbi aktivitetet, idetë, planet por edhe disa nga udhetimet e tyre që bënë së fundmi. Ajo si përfaqësuese e kopshtit të saj në bashkpunim me shoqatën e kopshteve private në Mal tè Zi ishin në Barselona dhe para disa kohesh edhe

në Hungari , ku me këtë rast ajo gjeti mundësine të bëjë dallimin dhe  pëlqyeshmëritë e saja për formën

e zhvillimit të mësimeve dhe aktivitetëve , atje krahasuar me kopshtin e saj.

Ajo na foli edhe për planet e fund vitit duke ia filluar nga stolisja e bredhit e deri tek giestet humane që

kane planifikuar pë këtë fund vit në bashkpunim si me organizaten turistike të ulqinit dhe me sos

telefonin për femra dhe fëmijë viktima të dhunës në Ulqin.

Edhe pse festat shënojnë si çdo vit, pandemia akoma vazhdon të jetë aktuale, e as këtu nuk harruam ti pyesnim për giëndjen e kopshtit dhe fëmijëve, ku drejtoresha Lindita Lika thotë se nuk është virusi më një problem pë ta.

  • 1

    Radio