Aktuale Më shumë

Kontrolloni se në cilin vendvotim mund të ushtroni të drejtën e votimit të dielën

Prej tvteuta07:58, 15 Mars 2023

Pas ankesave për nënshkrime të mundshme të falsifikuara në favor të kandidatëve të caktuar, ka pasur edhe qytetarë të cilët kanë deklaruar se qendrat e votimit ku kanë ushtruar të drejtën e votës kanë ndryshuar ndërkohë.

Megjithatë, ekziston një mënyrë e thjeshtë për të mësuar në prag të së dielës se në cilën qendër votimi mund të ushtroni të drejtën e votës të dielën.

Gjegjësisht, kontrollin elektronik mund ta kryeni në faqen www.biraci.me.

Mjafton të futni numrin e kartës së identitetit ose të pasaportës dhe në momentin tjetër do të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm për qendrën e votimit ku jeni regjistruar, në cilin numër dhe ku ndodhet.

Përpara zgjedhjeve presidenciale të së dielës, 542,154 votues të rritur do të kenë të drejtën e votës.

  • 1

    Radio