Ekonomi Më shumë

KONTRATA VAZHDON PËR DY MUAJ

Prej tvteuta11:50, 5 Gusht 2015

Përfaqësuesit e kompanisë A2A dhe Qeverisë së Malit të Zi janë pajtuar që për dy muaj ta vazhdojnë marrëveshjen për partneritet në Elektroekonominë e Malit të Zi e cila është në fuqi prej vitit 2009 , është kumtuar nga kompania italiane. Ky është vazhdimi i 4 i afatit për arritjen e marrëveshjes për aranzhmanin e ardhshëm dhe vazhdimin eventual të partneritetit me partnerin italian në Elektroekonomi. Qeveria dhe kompania A2A nuk kanë qëndrime të harmonizuara për investimet prioritare. Italianët konsiderojnë se tani nuk shkon në favor ndertimi i bllokut të dytë të Termoelektranës Plevla, për çka qeveria insiston.

  • 1

    Radio