Sociale Më shumë

Kontraktuesi “Del Global” në Adën e Bunës

Prej tvteuta21:15, 21 Janar 2021

Ndërmarrja publike për administrimin e pronës detare ka nënshkruar kontratë me ofertuesin më të favorshëm për kryerjen e punimeve në kuadër të projektit të masave të ndërhyrjes emergjente qëllimi i së cilës është të ndalojë erozionin e plazhit në pjesën perëndimore të Adës së Bunës, ka mësuar “Pobjeda”. Kontraktuesi në fjalë është “Del Global” të cilat përbëjnë kompaninë “Global Project” nga Podgorica dhe kompaninë “Del Mar” nga Budva. Kontraktuesi, siç thonë ata, merr përsipër, në përputhje me dokumentacionin e tenderit, të bëjë një naper të gjatë 130 metra dhe të hedhë rërë në mënyrë që të ndalojë erozionin e plazhit në pjesën perëndimore të Adës së Bunës. Vlera e kontraktuar e punimeve është 33,000 euro pa TVSH, dhe afati është maksimum 20 ditë nga data e prezantimit të kontraktuesit.

  • 1

    Radio