Sociale Më shumë

Konfirmohet oferta

Prej tvteuta12:14, 20 Nëntor 2014

Ish drejtori i kripores Lubo Gazivoda ka konfirmuar për TV TEUTA se ka depunuar ofertë për marrjen e kripores me qira. Siç ka pohuar dhe informatave që disponon ai është i vetmi që ka treguar interesim për ta marrë me qira ndërmarrjen më të vjetër të Ulqinit.

Gazivoda i ka plotësuar të gjitha kushtet e parapara me tender dhe tani pasojnë fillimi i negociatave me drejtorin e falimentimit. Javën e ardhshme do të dihet kalon apo jo kryporja në duart e ish drejtorit.

  • 1

    Radio