Aktuale Më shumë

Koncert me duo guitar Srgjan Bullatoviq dhe Darko Nikçeviq, në kuadër të projektit “Earpiece”

Prej tvteuta17:29, 1 Korrik 2022

Në kuadër të aktiviteteve të projektit  “Earpiece”, të martën në Ulqin në ambientet e muzeut u mbajtë koncert me dyshen gitaristike  të mirënjohur nga Mali i Zi , Srgjan Bullatoviq dhe Darko Nikçeviq  me ansamblin percjellës “Earpiece” . Ky organizim u mundësua nga asociacioni i artistëve të rinjë , me partnerë nga Shqipëria dhe Italia .

Më shumë rreth kësaj, mundëni ta ndiqni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të premtën në ora 20:30

  • 1

    Radio