Sociale Më shumë

Komuna e Ulqinit shpall konkur për bursa të studentëve

Prej tvteuta18:41, 17 Dhjetor 2020

Nga Sekretariati për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore  informojnë  se Komuna e Ulqinit ka hapur  konkurs për bursa për vitin shkollor 2020/2021, më  datën 11 dhjetor 2020 dhe do të zgjasë deri më 11 janar 2021.  Sekrtarja e këtij sekretariati Pranvera Suliq shprehet se të  gjitha informacionet e nevojshme dhe formulari i aplikimit mund të gjenden në faqen e internetit të Komunës së Ulqinit Për më shumë informacion mund të kontaktoni Brahim Leshin në numrin e  tel.030 412 926

  • 1

    Radio