Politikë Më shumë

Komuna e Ulqinit sot ka nenshkruar Memorandumin mbi LGBT popullaten

Prej tvteuta00:05, 19 Janar 2015

Sot ne Kabinetin e kryetarit te Komunes se Ulqinit  u be nenshkrimi i Memorandumit mbi kuptimin dhe masat ne lufte kunder diskriminimit ne bazë të orientimeve seksuale apo të identitetit gjinor dhe promovimi i tolerancës ndaj popullatës LGBT.

Ky Memorandum do të avancojë repektimin e të drejtave të përfaqësuesve të shoqërive të rrezikuara, sic është popullata LGBT.

Memorandumin e kane nënshkruajnë Ministri për të drejtat e njeriut dhe të popujve pakicë  dr Suad Numanoviq dhe Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka.

 

  • 1

    Radio