Rajoni/Bota Më shumë

KOMPETENCAT E ASOCIACIONIT

Prej tvteuta10:08, 26 Gusht 2015

Ministri I jashtëm dhe zv/kryeministri I Kosovës,Hashim Thaçi, ka thënë se Asociacioni do të jetë një lloj OJQ-je, apo do ta ketë funksionin sikurse Asociacioni aktual i komunave. Pra struktura organizative e Asociacionit të komunave me shumicë serbe, sipas strukturës organizative të Asociacionit aktual të Komunave të Kosovës, do ta ketë Kuvendin, Këshillin e kryetarëve, Bordin udhëheqës, kolegjiumin profesional dhe Administratën.Nait Hasani, deputet I Partisë Demokratike të Kosovës,që drejtohet nga z.Thaçi, ka kërkuar dorëheqjn e qeverisë,siç ka thënë ai, për pranimin e Asociacionit të komunave me shumicë serbe.

  • 1

    Radio