Aktuale Më shumë

Kompensimet për nëna nuk mund të jenë më të larta

Prej tvteuta10:02, 28 Dhjetor 2016

Ministri i financave Darko Radunoviq, tha se nuk sheh hapsirë për korrektimin e propozimit për uljen e kompensimit për nëna, sipas propozimit të Partisë Liberale e cila propozoi që kjo ulje të jetë 14% e jo 25%.

Në lidhje me uljen e mjeteve për financimin e pative politike  Radunoviq th ase çdo kursim është i mirëseradhur , dhe njoftoi se Qeveria në muajin qershor do të dalë me një set të ri masave për ristrukturimin e shpenzimeve sociale.

  • 1

    Radio