Aktuale Më shumë

Kompania izraelite BIG-shopping centers mori për 95 milionë euro Delta City

Prej tvteuta16:05, 20 Shkurt 2022

Një nga kompanitë kryesore izraelite, qendrat tregtare BIG mori qendrën tregtare Delta City në Podgoricë.

Hay Galis, drejtori ekzekutiv i qendrave tregtare BIG, tha se BIG vazhdon të blejë pasuri të paluajtshme strategjike në rajon, në përputhje me strategjinë e kompanisë për t’u zgjeruar në Ballkan dhe Evropën Lindore.

“Hyrja e BIG në Mal të Zi është një hap tjetër drejt zbatimit të strategjisë së kompanisë për të zgjeruar biznesin e saj në Ballkan dhe Evropën Lindore,” sipas profilit LinkedIn të BIG CEE.

Delta City Podgorica  siç shtohet, është një nga objektet tregtare më të fuqishme në Ballkan.

  • 1

    Radio