Politikë Më shumë

KOLA LULGJURAJ JEP DOREHEQJE NGA SNP

Prej tvteuta16:27, 11 Mars 2019

Kryetari I Keshillit te Partise popullore socialiste per Tuzin, Kola Lulgjuraj ka dhene doreheqjen nga ky funksion, me arsyetimin se ky eshte nje gjest moral pas rezultatit tejet te dobet ne zgjedhjet e 3 marsit ne Tuz.  

” Ju drejtohem qytetareve te Tuzit dhe Malesise duke I perkujtuar ata se SNP dhe Kola Lulgjuraj cdohere kane qene prane tyre, edhe atehere kur ishte me se veshtiri. Kur ishte Fluturimi I shqiponjes, SNP ishte e vetmja prane tyre, e posacerisht do te doja te theksoj vitin 2006 kur Ishim balansi ne peshore dhe u dhame perkrahje partive shqiptare dhe keshtu e cuam DPS-ne ne opozite per here te pare ne historine shumepartiake”, perkujtoi Lulgjuraj ne pres conference.

Lulgjurai I falenderoi te gjithe votuesit, kurse qytetareve ju uroi komunen e pavarur.

  • 1

    Radio