Politikë Më shumë

KOHË E SHKURTËR PËR VLERËSIIMIN E DRAFTIT

Prej tvteuta10:19, 6 Gusht 2015

Kryetarja e klubit të këshilltarëve të Unionit Demokratik të Shqiptarëve, parti opozitare në Kuvendin e Ulqinit, Hatixhe Gjoni lidhur me Draftin e Planit për dedikim të vecantë të zones bregdetare, nëpërmjet mediave ka shfaqur mendimin e klubit respektivë si dhe mënyrën e dërgimit të këtij dokumenteve të rëndësisë së veëantë për zhvillimin e gjithmbarshëm dhe përparimin e Komunës së Ulqinit. Është I papranueshëm fakti se një document kaq vëllimor edhe I rëndësishëm me rreth 300 faqe dhe pasqyrime grafike , mund të lexohet, vlerësohet dhe analizohet , të jipen sygjerime dhe mendime për 24 orë,- shprehet kryetarja e Klubit të këshilltarëve të UDSH, Hatixhe Gjoni.

  • 1

    Radio