SPORT Više

Koci: „Prosječan može biti svako, cilj je napraviti uspjeh“

Prej tvteuta14:54 10 Decembar 2022

Kik bokseri „Albulene“ zasijali su na takmičenju koje je krajem novembra održano u Pljevljima, a odakle su se vratili sa dva pehara, pet zlatnih, osam srebrnih i tri bronzane medalje. Jedan od osvajača medalje sa ovog takmičenja je i Alfred Koci, koji je osvojio srebrnu medalju, ali kaže da je to samo početak jedne uspješne priče koju gradi preko deset godina. Gostujući u jutarnjem programu TV Teuta, „Novi dan“, govorio je o svojim planovima za dalje, ali ne samo za kik boks koji trenira već duže vrijeme, već i o MMA borbama, borilačkoj disciplini koja se sastoji od više  borilačkih vještina, a koju je Alfred počeo uspješno da trenira.

Između ostalog, Koci je, sumirajući svoje želje i aspiracije za budući period, kazao da je njegova želja da nastavi sa MMA borbama, jer ga to više privlači i želi da Ulcinj bude prepoznatljiv po šampionima ovog sporta.

„Moramo investirati novac, energiju i dati sebe u tome ako želimo biti uspješni, zato što  prosječan može biti svako, da ne izigravamo  džak, već da napravimo neki uspjeh“, kazao je Alfred.

  • 1

    Radio