Aktuale Më shumë

Koalicioni shqiptarë UDSH dhe LDMZ dorëzojnë listën të prirë nga Mehmet Zenka

Prej tvteuta23:42, 1 Mars 2022

Duke qenë se me 27.03.2022 do të mbahen zgjedhjet lokale, përpara jush ju prezantojmë listën e perbashkët të koalicionit të vetëm shqiptar Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Lidhjes Demokratike në Mal të Zi,

Lista e kandidatëve për këshilltar/re në Kuvendin e komunës së Ulqinit nga ky koalicion është:

 1. Mehmet Zenka
 2. Driton Salaj
 3. Jasmina Hasa
 4. Arben Tafa
 5. Mirsad Grdoç
 6. Vebi Hardolli
 7. Bjondina Kim Mehmeti
 8. Halil Truma
 9. Gazmond Kaleziq
 10. Ardita Rama
 11. Valon Dasharami
 12. Adnan Alibegu
 13. Zuke Hasanaga
 14. Enis Mehmeti
 15. Besim Kaleziq
 16. Besart Resulani
 17. Luljeta Sefa
 18. Elira Kovaçi
 19. Agon Hasa
 20. Nezir Gjeçbitriq
 21. Selim Karamanaga
 22. Gentijana Kulla
 23. Ahmet Haxhimehmeti
 24. Dritan Suloviq
 25. Samir Cukaj
 26. Ganimete Popoviq
 27. Lavdim Çaushi
 28. Kasem Hoxha
 29. Arta Zati
 30. Riza Çoba
 31. Asmira Dervishi
 32. Haxhi Kraja
 33. Hadixha Gjoni

 • 1

  Radio