Aktuale Më shumë

Koalicioni ” E Zeza në të Bardhë” kërkon shkarkimin e Beçiq?

Prej tvteuta11:15, 20 Janar 2022

Koalicioni “E Zeza në të Bardhë” ka dorëzuar dje në Kuvend nismën për votëbesimin e Qeverisë, e cila është nënshkruar nga 31 deputetë.

Beçiq tha se në skenën politike është duke ndodhur një tentative klasike për grusht shtet, një shkelje të aktit më të lartë ligjor si dhe mos respektimi i dëshirës së votuesve dhe është në mospërputhje me ç’do veti të demokracisë.

Koalicioni ”E Zeza në të Bardhë” bashkë me PDS-në planifikojnë të shkarkojnë kryetarin e parlamentit të Malit të Zi Aleksa Beçiqin, tregon mediumi ”Vijesti” sipas disa informacioneve jozyrtare.

  • 1

    Radio